Ventresca de Bacallà

Ventresca de Bacallà

ES8522
8522
Disponible
16,60 €

Unitats: 3-4

885 g (Preu per Kg 25.54 €)

Nutri score A

Suculentes porcions de ventresca de bacallà (Gadus morhua) procedent de pesca extractiva a les costes d'Islàndia, al punt de sal, per a poder-la fer servir tallada en porcions per a guisats o tallada a tires i fregir-les enfarinades. 

Descripció Tècnica:

Ventresca de bacallà en pràctiques porcions. *Per la seva naturalesa és possible trobar-hi espines. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

bacallà, sal, aigua.

Pot contenir: crustacismol·luscs.

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic200 kJ
Valor Energètic Kcal47 kcal
Greixos<1,0 g
dels quals saturats<0,1 g
Hidrats de carboni<2,0 g
dels quals sucres0 g
Fibra alimentària<0,1 g
Proteïnes11.6 g
Sal<2,0 g
Paella
Forn

Descongelació:
A temperatura ambient (22 ºC): 2,5 h. Al frigorífic (5 ºC): 4 h.

A la paella:
Escalfeu a foc mitjà 2 cullerades soperes d'oli i quan estigui ben calent, escalfeu 1 porció descongelada a foc mitjà-fort aprox. 3-4 min.

Al forn:
Preescalfeu el forn a 200 ºC (forn d'aire a 180 ºC). Poseu 2 porcions descongelades sobre la safata i enforneu-les a una altura mitjana entre 10 i 12 min.

Nom científicGadus morhua
Capturat a: Atlàntic, nord-est (Fons d'Islàndia)
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament, Llinyes i hams

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa