No tens productes al teu carretó
Ventresca de Bacallà
Unitats: 3-4
885 g (Preu per Kg 25.54 €)
Suculentes porcions de ventresca de bacallà (Gadus morhua) procedent de pesca extractiva a les costes d'Islàndia, al punt de sal, per a poder-la fer servir tallada en porcions per a guisats o tallada a tires i fregir-les enfarinades.
Descripció Tècnica:
Ventresca de bacallà en pràctiques porcions. *Per la seva naturalesa és possible trobar-hi espines. Producte ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya
bacallà, sal, aigua.
Pot contenir: crustacis, mol·luscs.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 200 kJ |
Valor Energètic Kcal | 47 kcal |
Greixos | <1,0 g |
dels quals saturats | <0,1 g |
Hidrats de carboni | <2,0 g |
dels quals sucres | 0 g |
Fibra alimentària | <0,1 g |
Proteïnes | 11.6 g |
Sal | <2,0 g |
Descongelació:
A temperatura ambient (22 ºC): 2,5 h. Al frigorífic (5 ºC): 4 h.
A la paella:
Escalfeu a foc mitjà 2 cullerades soperes d'oli i quan estigui ben calent, escalfeu 1 porció descongelada a foc mitjà-fort aprox. 3-4 min.
Al forn:
Preescalfeu el forn a 200 ºC (forn d'aire a 180 ºC). Poseu 2 porcions descongelades sobre la safata i enforneu-les a una altura mitjana entre 10 i 12 min.
Nom científic: Gadus morhua
Capturat a: Atlàntic, nord-est (Fons d'Islàndia)
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament, Llinyes i hams
El producte no conté: