Cerques un plat sa i que no sigui avorrit? Prepara't una truita de verdures com aquesta i a gaudir!
30 g trio de florets (art. 0705)
5 cullerades de tomàquet trossejat (art. 8666)
20 g de pebrots en tires (art. 8579)
1 cullerada oliï d'oliva
2 ous (grandària M)
50ml llet
1 polsim de sal i pebre
2 cucharaditas de julivert (art. 11012)
10 g de formatge parmesà, ratllat
Descongela totes les verdures a la nit.
Talla el bròcoli i la coliflor en trossos petits.
Escalfa l'oli en la paella, salteja breument el bròcoli, retira'l i reserva.
Bat els ous i la llet en un bol. Assaonar amb sal i pebre.
Aboca la mescla d'ou a la paella calenta i reserva a foc mig-alt. Gira amb cura.
Estén els tomàquets, el bròcoli, el julivert i els pebrots sobre la truita i escalfa-la breument.
Col·loca la truita en un plat, empolvora amb el parmesà
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.