Una recepta deliciosa que arriba per fer gaudir el teu paladar.
2 uds. de torrades de pa
80 g de crema ibèrica de formatge (art. 08617)
80 g de pernil ibèric 50% d'enceball de camp (art. 08614)
Posa temperatura ambient durant 10 minuts la crema ibèrica de formatge, i el pernil durant uns 30 minuts.
Posa sobre una taula les torrades i unta per tota la superfície la crema ibèrica de formatge.
Estén el pernil sobre la crema.
Fica-les a la fregidora d'aire a 150º durant 1 o 2 minuts només per donar-li un toc de calor. Tindràs les teves torrades acabades i llestes per menjar!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.