Tires de pollastre cruixents

Tires de pollastre cruixents

ES15396
15396
Disponible
15,95 €

700 g (Preu per Kg 22.79 €)

Nutri score B

Delicioses, saboroses i cruixents tires de pollastre. Elaborades a partir de filets de pit de pollastre que encantaran a tota la família.

Descripció Tècnica:
Filets de pit de pollastre assaonats, tallats a trossos, empanats, cuits. Ultracongelat.
 
Distribuïdor:
www.bofrost.comn
bofrost* Ita;lia S.p.A. - Via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) Ita;lia

Conservar a -18ºC

filets de pit de pollastre trossejat 65%, pa ratllat 8% (farina denblat, espe;cies (pebre vermell, curcuma), sal, llevat, oli de colza, extractes d'espe;cies (pebre vermell, curcuma)), oli de gira-sol, flocs de blat de moro 4% (blat de moro, sal, extracte de malt d'ordi, sucre), farina de blat de moro, farina denblat, mido de patata, sal, extracte de pebre, mido denblat,nglutenndenblat, antioxidants (a;cid ascòrbic, extractes de romani), gasificants (difosfats, carbonats de sodi).

Ou, soja, llet, api, mostassa

Nutri score B
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic852 kJ1193 kJ-
Valor Energètic Kcal203 kcal284 kcal14
Greixos8.2 g11.5 g16
dels quals saturats0.9 g1.3 g6
Hidrats de carboni13.5 g18.9 g7
dels quals sucres<0.5 g<0.5 g<1
Fibra alimentària0.8 g1.1 g-
Proteïnes18.4 g25.8 g52
Sal1.3 g1.8 g30
Paella
Forn
Fregidora
Al forn (1 porcio = 350g): Preescalfeu a 200ºC (forn convencional 200ºC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 15 min (forn convencional aprox. 22 min).
 
A la fregidora d'aire calent (1 porcio = 350g): Distribuïu uniformement a la cistella el producte ultracongelat i fregiu-lo a 190ºC aprox. 10 min.
 
A la paella (1 porcio = 350g): Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc mig remenant sovint durant aprox. 5 min. Tot seguit, deixeu-ho escorrer sobre paper absorbent.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mollusc
  • Crustacis
  • Peix