Steakhouse XXL Burger amb coques de patates

Steakhouse XXL Burger amb coques de patates

Dificultat
Gaudeix d'aquesta deliciosa recepta! Degusta el veritable sabor d'una recepta premium!

Per 4 persones:

  • 1/2 gra d’all
  • 200 g de Blat de moro extradolç (Art. 8769)
  • 5 g de mantega
  • 100 ml de brou de pollastre
  • 80 ml  de nata
  • 4 cullerades soperes d’oli de colza
  • 8 Minitruitetes de patates (Art. 5669)
  • 4 hamburguesas
  • 200 g de Xampinyó laminat (art. 8786)
  • 10 g de ruca
  • Sal, sucre, xili sec en flocs.

Per a la crema de blat de moro, peleu i piqueu els alls; afegiu-los, juntament amb el blat de moro, en una olla alta, i sofregiu-ho amb la mantega. Afegiu-hi el brou, la nata i deixeu que bulli.

Cuando el maíz esté cocido, batre la mescla fins a aconseguir una crema fina. Salpebreu la crema i afegiu-hi el xili sec en pols.

Escalfeu la meitat de l’oli de colza en una paella. Fregiu-hi la Steakhouse Burger XXL a foc fort 15 minuts aprox. per cada banda, retireu-la i deixeu-la reposar sobre paper absorbent.

Escalfeu la resta de l’oli a la paella i fregiu-hi les coques de patata a foc mitjà, uns 3 minuts per cada banda.

Salteu els xampinyons en una paella neta i deixeu que es torrin fins que es deshidratin i quedin lleugerament cruixents.

Mentrestant, renteu i netegeu la ruca.

Munteu l’hamburguesa en l’ordre següent: col•loqueu una de les coques de patata en un plat, afegiu-hi la crema de blat de moro, seguida dels xampinyons, la ruca, l’hamburguesa XXL Stakehouse, més crema de blat de moro, xampinyons, ruca i tanqueu-la amb una altra coca de patata.