No tens productes al teu carretó
Steakhouse XXL Burger amb coques de patates
Per 4 persones:
Per a la crema de blat de moro, peleu i piqueu els alls; afegiu-los, juntament amb el blat de moro, en una olla alta, i sofregiu-ho amb la mantega. Afegiu-hi el brou, la nata i deixeu que bulli.
Cuando el maíz esté cocido, batre la mescla fins a aconseguir una crema fina. Salpebreu la crema i afegiu-hi el xili sec en pols.
Escalfeu la meitat de l’oli de colza en una paella. Fregiu-hi la Steakhouse Burger XXL a foc fort 15 minuts aprox. per cada banda, retireu-la i deixeu-la reposar sobre paper absorbent.
Escalfeu la resta de l’oli a la paella i fregiu-hi les coques de patata a foc mitjà, uns 3 minuts per cada banda.
Salteu els xampinyons en una paella neta i deixeu que es torrin fins que es deshidratin i quedin lleugerament cruixents.
Mentrestant, renteu i netegeu la ruca.
Munteu l’hamburguesa en l’ordre següent: col•loqueu una de les coques de patata en un plat, afegiu-hi la crema de blat de moro, seguida dels xampinyons, la ruca, l’hamburguesa XXL Stakehouse, més crema de blat de moro, xampinyons, ruca i tanqueu-la amb una altra coca de patata.