En una olla posa dues cullerades d'oli d'oliva verge extra. Afegeix el porro i l'all picat. Sofregeix durant 10 minuts a foc lent.
Afegeix l'espelta i torra-la durant un parell de minuts a foc mitjà. Afegeix les verdures congelades: pèsols, cigrons i faves.
Remou amb una cullera de fusta i aboca un litre de brou de verdures.Cuina durant uns 20 minuts, agregant tot el brou a poc a poc.
Remena durant la cocció de tant en tant.
Retira del foc, assaona la sopa amb pebre molt i un polsim de sal si és necessari.
Serveix la sopa mentre encara està calenta i afegeix una culleradeta de julivert a cada plat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.