No tens productes al teu carretó
Seitons papallona en tempura
Nou
Unitats: 1
400 g (Preu per Kg 24.87 €)
La seva preparació en tempura lleugera ressalta el sabor autèntic del seitó, aportant un toc cruixent i saborós que el fa irresistible.
Descripció tècnica
Filets de seitons oberts en papallona amb cua, arrebossats en tempura. Ultracongelat.
Distribuïdor
bofrost* Spain / Ronda de los Tejares 32 ACC 1 1 Planta 14008- Còrdova
Conservar en congelador *** a -18°C
seitó 50%, tempura 50% (farina de blat, farina de blat de moro, midó de blat, sal, gasificants (difosfats, carbonats de sodi), aigua), pa ratllat (farina de blat, aigua, llevat, sal), oli de gira-sol.
Pot contenir: crustacis, ou, soja, llet, mostassa, mol·luscs.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 825 kJ |
Valor Energètic Kcal | 197 kcal |
Greixos | 8.4 g |
dels quals saturats | 1.3 g |
Hidrats de carboni | 20.7 g |
dels quals sucres | 0.7 g |
Fibra alimentària | 1.0 g |
Proteïnes | 9.1 g |
Sal | 0.60 g |
Instruccions de preparació a la fregidora: (Mida de la porció: 1 porció/porcions = 200 grams) Preescalfeu a 180ºCºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 1,5 min, tombant-ho un cop a meitat del temps. Deixeu escórrer sobre paper absorbent.
Instruccions de preparació a la paella: (Mida de la porció: 1 porció/porcions = 200 grams) Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc alt durant aprox. 1,5 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.
SEITÓ
Nom científic: Engraulis encrasicolus
Capturat a: A) Atlàntic, centre-oriental, B) Mediterrani i Mar Negre, C) Atlàntic, nord-est
Categoria d'art de pesca: A) Xarxes d'encerclament i xarxes hissades, B) Xarxes d'encerclament i xarxes hissades, C) Xarxes d'encerclament i xarxes hissades
El producte no conté: