Seitons papallona en tempura

Nou

Seitons papallona en tempura

ES18026
18026
Disponible
9,95 €

Unitats: 1

400 g (Preu per Kg 24.87 €)

La seva preparació en tempura lleugera ressalta el sabor autèntic del seitó, aportant un toc cruixent i saborós que el fa irresistible.

Descripció tècnica

Filets de seitons oberts en papallona amb cua, arrebossats en tempura. Ultracongelat.

Distribuïdor

bofrost* Spain / Ronda de los Tejares 32 ACC 1 1 Planta 14008- Còrdova

Conservar en congelador *** a -18°C

seitó 50%, tempura 50% (farina de blat, farina de blat de moro, midó de blat, sal, gasificants (difosfats, carbonats de sodi), aigua), pa ratllat (farina de blat, aigua, llevat, sal), oli de gira-sol.

Pot contenir: crustacisousojalletmostassamol·luscs.

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic825 kJ
Valor Energètic Kcal197 kcal
Greixos8.4 g
dels quals saturats1.3 g
Hidrats de carboni20.7 g
dels quals sucres0.7 g
Fibra alimentària1.0 g
Proteïnes9.1 g
Sal0.60 g

Instruccions de preparació a la fregidora: (Mida de la porció: 1 porció/porcions = 200 grams) Preescalfeu a 180ºCºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 1,5 min, tombant-ho un cop a meitat del temps. Deixeu escórrer sobre paper absorbent.

Instruccions de preparació a la paella: (Mida de la porció: 1 porció/porcions = 200 grams) Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc alt durant aprox. 1,5 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.

SEITÓ
Nom científicEngraulis encrasicolus
Capturat a: A) Atlàntic, centre-oriental, B) Mediterrani i Mar Negre, C) Atlàntic, nord-est
Categoria d'art de pesca: A) Xarxes d'encerclament i xarxes hissades, B) Xarxes d'encerclament i xarxes hissades, C) Xarxes d'encerclament i xarxes hissades

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits