Escalfa 3 cullerades d’oli amb la meitat d’un all en una paella. Cuina les anells de Nova Zelanda i els musclos.
Afegeix els cirerols tallats per la meitat i cuina 5 minuts, remenant suaument. Apaga el foc i reserva.
En una altra paella, escalfa 2 cullerades d’oli amb la resta de l’all. Afegeix les cloïsses congelades. Puja el foc i afegeix el vi blanc. Cuina durant 5 minuts amb la tapa posada fins que les cloïsses estiguin completament obertes. Aparta del foc i reserva.
Cuina la pasta en abundant aigua amb sal durant el temps que indiqui el paquet. Escorre-la i salteja-la a la paella un parell de minuts junt amb els mariscs i la resta d’ingredients cuinats anteriorment.
Afegeix les olives i les tàperes.
Remena per mesclar la salsa amb la pasta. Després d’un parell de minuts, apaga el foc i afegeix una cullerada de julivert, un pessic de sal i un de pebre.
Serveix els scialatielli calents i gaudeix-ne del gust.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.