En un recipient apte per a forn amb paper vegetal posa la carcassa de pollastre regada amb oli d'oliva verge. Enforna durant 30 minuts a 210¿°C. Transcorregut el temps reserva, d'una banda, la carcassa de pollastre i per un altre l'oli restant.
En una olla afegeix 150 ml d'aigua i porta a ebullició. Submergeix durant 1 minut els ceps deshidratats i reserva.
En el brou resultant anterior afegeix la carcassa de pollastre torrada i la patata i cou durant uns 25-30 minuts.
Mentrestant, en una paella afegeix l'oli reservat anteriorment juntament amb l'all picat, la resta dels bolets i els ceps.
Una vegada passat el temps de cocció retira les carcasses de pollastre i tritura la resta dels ingredients en la mateixa olla.
Rectifica de sal i pebre i afegeix els bolets trossejats i la tòfona tallada en làmines al gust.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.