Salmó especiat confitat sobre puré de porro amb edamame
Salmó especiat confitat sobre puré de porro amb edamame
Descripció de la recepta
Salmó especiat confitat sobre puré de porro amb edamame
Descripció de la recepta
Dificultat
Temps de preparació: 45 min
Si el salmó és un dels teus peixos preferits, aquesta recepta t'encantarà!
2 peces filet de salmó (art. 15493)
200 g de Edamame (art. 8796)
500 ml oli d'oliva suau
1 culleradeta de mescla mediterrània (art. 11016)
1 full de vainilla
2 taronges
400 g de porro (art. 8606)
150 ml brou de verdures
2 culleradetes de sal i pebre
100 ml de nata per a cuinar
1 culleradeta sucre
1 peça canyella en brut
1 culleradeta d'anís en gra
2 culleres de farina de força
1 cullerada aigua
300 g de sucre blanca
Descongela el salmó durant la nit.
Posa una casserola amb oli d'oliva a escalfar. Espina la polpa de la beina de vainilla i ratlla la pell de dues taronges. Posa la polpa de vainilla juntament amb la beina buida, la mescla Mediterrània i la meitat de la pell de taronja en l'oli calent, retira del foc i deixar en infusió.
Precalienta el forn a 80 graus amb circulació d'aire. Lava el salmó, asseca'l i col·loca'l en una casserola petita. Aboca la infusió obtinguda anteriorment per damunt i segella-ho amb film transparent. Posa el salmó en el forn durant uns 30 minuts fins que la temperatura central aconsegueixi els 45 graus.
Cuina lentament en el brou de verdures i la nata fins que el líquid s'hagi evaporat gairebé per complet. Afegeix el porro i feix un puré fi amb una batedora de mà. Assaona amb sal i pebre.
Esprem el suc de les taronges. Caramel·litza el sucre en un cassó i desglasa amb el suc de taronja. Agrega la branca de canyella, l'anís i la ralladura de taronja restant i redueix la salsa. Retira l'olla del foc, mescla la farina de força amb aigua freda, agrega-la a la salsa i torna a bullir. Retira la branca de canyella i l'anís. Assaona la salsa amb sal i pebre.
Posa el edamame en aigua amb sal, porta-ho a ebullició i deixa-ho reposar durant 1 minut.
Prepara el puré de porro en un plat. Col·loca el salmó confitat damunt del puré i completa el plat amb beines de edamame. Ruixa la salsa sobre el peix. Aboca la salsa restant en un bol petit i serveix-la amb el plat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.