No tens productes al teu carretó
Salmó en pasta de full amb espinacs
Unitats: 2
320 g (Preu per Kg 31.09 €)
Deliciós salmó sobre espinacs en salsa de formatge fresc, embolicat en pasta fullada. Perfecte com a entrant o plat principal acompanyat d'una amanida verda.
Descripció Tècnica:
Filet de salmó, tallat de blocs, pràcticament sense espines*, amb fulles d'espinacs en una salsa amb formatge fresc, embolicat en pasta fullada. Ultracongelado.
A causa de la naturalesa del producte, és possible la presència excepcional d'espines, gràcies per la seva comprensió.
Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* - 47628 Straelen / Germany
salmó atlàntic 25%, farina de blat, aigua, preparat de formatge fresc 10,7% (formatge fresc (sèrum de mantega, nata, llet desnatada, sèrum de mantega en pols, proteïnes de la llet, ferments làctics), sal), margarina (greix i oli vegetal (palmera), aigua, sal, emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos), acidulant (àcid cítric)), espinacs 4%, nata prima, ceba en pols, llet desnatada en pols, mantega, sal, midó modificat de patata, ou sencer, vi blanc, suc de llimona, pebre negre, llavor de mostassa, nou moscada.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 1136 kJ |
Valor Energètic Kcal | 272 kcal |
Greixos | 16.6 g |
dels quals saturats | 8.7 g |
Hidrats de carboni | 22.2 g |
dels quals sucres | 1.3 g |
Fibra alimentària | 1.2 g |
Proteïnes | 7.9 g |
Sal | 0.95 g |
En el forn (2 unitats): Precalentar el forn a 200 °C (forn d'aire a 180 °C). Enfornar el producte mitjà descongelat amb paper resistent en la safata en la part central durant aprox. 25 min. (forn convencional aprox. 23 min.), a continuació deixar reposar 2 min.
SALMÓ ATLÀNTIC
Nom científic: Salmo salar
Criat a: Xile
El producte no conté: