Salmó en pasta de full amb espinacs

Salmó en pasta de full amb espinacs

ES11625
11625
Disponible
9,95 €

Unitats: 2

320 g (Preu per Kg 31.09 €)

Nutri score D

Deliciós salmó sobre espinacs en salsa de formatge fresc, embolicat en pasta fullada. Perfecte com a entrant o plat principal acompanyat d'una amanida verda.

Descripció Tècnica:
Filet de salmó, tallat de blocs, pràcticament sense espines*, amb fulles d'espinacs en una salsa amb formatge fresc, embolicat en pasta fullada. Ultracongelado.
A causa de la naturalesa del producte, és possible la presència excepcional d'espines, gràcies per la seva comprensió.

Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* - 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

salmó atlàntic 25%, farina de blat, aigua, preparat de formatge fresc 10,7% (formatge fresc (sèrum de manteganatallet desnatada, sèrum de mantega en pols, proteïnes de la llet, ferments làctics), sal), margarina (greix i oli vegetal (palmera), aigua, sal, emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos), acidulant (àcid cítric)), espinacs 4%, nata prima, ceba en pols, llet desnatada en pols, mantega, sal, midó modificat de patata, ou sencer, vi blanc, suc de llimona, pebre negre, llavor de mostassa, nou moscada.

Nutri score D
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1136 kJ
Valor Energètic Kcal272 kcal
Greixos16.6 g
dels quals saturats8.7 g
Hidrats de carboni22.2 g
dels quals sucres1.3 g
Fibra alimentària1.2 g
Proteïnes7.9 g
Sal0.95 g
Forn

En el forn (2 unitats): Precalentar el forn a 200 °C (forn d'aire a 180 °C). Enfornar el producte mitjà descongelat amb paper resistent en la safata en la part central durant aprox. 25 min. (forn convencional aprox. 23 min.), a continuació deixar reposar 2 min.
 

SALMÓ ATLÀNTIC
Nom científicSalmo salar
Criat a: Xile

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mollusc
  • Crustacis