Salmó en pasta de full

Salmó en pasta de full

ES0499
0499
Disponible
16,95 €

600 g (Preu per Kg 28.25 €)

Selecta i noble recepta amb filet de salmó noruec, embolicat en una cruixent pasta de full i amb una suau salsa d'anet. Tota una delícia pels gurmets del peix.

Descripcio Tècnica:

Sucós filet de salmó amb salsa d'anet, pràcticament sense espines*, embolicat en pasta de full. Malgrat la nostra màxima cura en la manipulació d'aquest producte, és possible la presència excepcional d'espines. Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar en congelador de *** a -18°C.

pasta de full (farina de blat, greix de palma, aigua, nata prima, olis vegetals (colza, gira-sol), sal, emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos)), filet de salmó 37%, salsa d'anet 16,6% (crema fresca, llet desnatada, nata prima, oli de colza, midó de blat de moro modificat, anet, sal, peix en pols, maltodextrina, llet desnatada en pols, espècies (all, pebre negre)).

Pot contenir: ouapimostassa.

Informació nutricional
Valor Energètic
Valor Energètic Kcal
Greixos
dels quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Forn

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 40 min (forn convencional aprox. 40 min)

FILET DE SALMÓ
Nom científicSalmo salar
Criat a: Noruega

El producte no conté:

  • Ou