No tens productes al teu carretó
Salmó en pasta de full
600 g (Preu per Kg 28.25 €)
Selecta i noble recepta amb filet de salmó noruec, embolicat en una cruixent pasta de full i amb una suau salsa d'anet. Tota una delícia pels gurmets del peix.
Descripcio Tècnica:
Sucós filet de salmó amb salsa d'anet, pràcticament sense espines*, embolicat en pasta de full. Malgrat la nostra màxima cura en la manipulació d'aquest producte, és possible la presència excepcional d'espines. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* 47628 Straelen / Germany
pasta de full (farina de blat, greix de palma, aigua, nata prima, olis vegetals (colza, gira-sol), sal, emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos)), filet de salmó 37%, salsa d'anet 16,6% (crema fresca, llet desnatada, nata prima, oli de colza, midó de blat de moro modificat, anet, sal, peix en pols, maltodextrina, llet desnatada en pols, espècies (all, pebre negre)).
Pot contenir: ou, api, mostassa.
Informació nutricional |
---|
Valor Energètic |
Valor Energètic Kcal |
Greixos |
dels quals saturats |
Hidrats de carboni |
dels quals sucres |
Fibra alimentària |
Proteïnes |
Sal |
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 40 min (forn convencional aprox. 40 min)
FILET DE SALMÓ
Nom científic: Salmo salar
Criat a: Noruega
El producte no conté: