No tens productes al teu carretó
Salmó cruixent cobert de festuc amb amanida afruitada
Primer, cobreix i descongela el salmó en la nevera durant 6 hores (o tota la nit).
Posa a bullir aigua lleugerament salada (aprox. 500 ml) en una casserola. Afegeix els pèsols, deixa bullir i cuina'ls durant aproximadament 1 min a foc mitjà sense tapa. Després col·loca les beines de pèsols de sucre en un colador, esbandeix amb gel i deixa escórrer.
Tala el mànec en trossets i col·loca'ls en un bol amb els pèsols.
Pica molt finament els festucs juntament amb la farigola amb una batedora de mà o ganivet, mescla bé la mantega amb la mostassa, la mescla de festuc i el panko, salpebra i reparteix uniformement sobre els filets de salmó.
Posi el salmó amb la crosta de festuc en el forn i cuina'l durant 7 o 8 minuts a 140 ° C. Després puja la temperatura a 180 ° C i enforna-ho altres 3 minuts
Mescla el suc de les dues llimes amb mel, sal, pebre i un polsim de chile vermell. Aboca l'adreç de llimona i mel sobre l'amanida.
Lava la menta, agregui a l'amanida i barregi tot bé.
Per a acabar, empolvora amb anacards picats i servir amb el salmó.
Serveix amb la maionesa de wasabi en un bol.