Salmó cruixent cobert de festuc amb amanida afruitada

Salmó cruixent cobert de festuc amb amanida afruitada

Dificultat
Un recepta saludable per a xuclar-te els dits!
  • 4 lloms de salmó (art.15493)
  • 1 mànec petit
  • 400 g de beines de pèsol
  • 1 cucharadita de julivert (art.11012)
  • 30 g Festucs
  • 2 branca (s) farigola
  • 1 cullerada llard
  • 1 cucharadita mostassa de Dijon
  • 80 g Panko
  • 2 peces Lima
  • 1 cullerada mel
  • ½ cucharadita de chile vermell
  • 1 polsim Sal i pebre

Primer, cobreix i descongela el salmó en la nevera durant 6 hores (o tota la nit).
Posa a bullir aigua lleugerament salada (aprox. 500 ml) en una casserola. Afegeix els pèsols, deixa bullir i cuina'ls durant aproximadament 1 min a foc mitjà sense tapa. Després col·loca les beines de pèsols de sucre en un colador, esbandeix amb gel i deixa escórrer.
Tala el mànec en trossets i col·loca'ls en un bol amb els pèsols.
Pica molt finament els festucs juntament amb la farigola amb una batedora de mà o ganivet, mescla bé la mantega amb la mostassa, la mescla de festuc i el panko, salpebra i reparteix uniformement sobre els filets de salmó.
Posi el salmó amb la crosta de festuc en el forn i cuina'l durant 7 o 8 minuts a 140 ° C. Després puja la temperatura a 180 ° C i enforna-ho altres 3 minuts
Mescla el suc de les dues llimes amb mel, sal, pebre i un polsim de chile vermell. Aboca l'adreç de llimona i mel sobre l'amanida.
Lava la menta, agregui a l'amanida i barregi tot bé.
Per a acabar, empolvora amb anacards picats i servir amb el salmó.
Serveix amb la maionesa de wasabi en un bol.