Salmó amb arròs salvatge i verdures

Salmó amb arròs salvatge i verdures

ES10719
10719
Disponible
10,95 €

750 g (Preu per Kg 14.60 €)

Combinem només els millors ingredients: salmó salvatge i arròs salvatge, verdures fresques, cremosa nata, vi blanc i un toc d'anet ¡ideal per fer dels teus sopars una delícia sense esforç!

Descripció tècnica:

Plat preparat amb arròs, filet de salmó rosat del Pacífic, bròcoli, pebrot i arròs salvatge, en una salsa d'anet, nata i un toc de vi blanc.

Distribuïdor:

 

www.bofrost.com

bofrost* - 47628 Straelen / Germany

 

Conservar en congelador *** a -18°C

arròs cuit 31,1% (arròs, aigua), pebrot 18%, bròquil 14,9%, salmó rosat del Pacífic glacejat 12% (salmó rosat del Pacífic 10,8%, aigua), nata 8,1%, arròs salvatge 3,1%, aigua, vi blanc 1,6%, anet 1%, escalunya, oli de colza, sal, suc de llimona a partir de concentrat, llet desnatada en pols, midó de blat de moro, all, xarop de glucosa, espècies (pebre blanc, levístic, macís, nou moscada), peix en pols, verdures en pols (ceba, pastanaga, tomàquets), sucre.

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic474 kJ
Valor Energètic Kcal113 kcal
Greixos4,6 g
dels quals saturats2,4 g
Hidrats de carboni12,8 g
dels quals sucres1,5 g
Fibra alimentària1,2 g
Proteïnes4,5 g
Sal0,81 g
Paella
Microones

Instruccions de preparació a la paella: Acabeu de cuinar el producte ultracongelat a foc mig en una paella antiadherent calenta remenant sovint durant aprox. 9 min.

Instruccions de preparació al microones: Escalfeu el producte ultracongelat en un recipient apte per a microones a 600 watts aprox. 4 min. Remeneu després i acabeu de coure aprox. uns altres 6 min. Tot seguit deixeu reposar a temperatura ambient durant aprox. 2 min.

SALMÓ ROSAT DEL PACÍFIC
Nom científicOncorhynchus gorbuscha
Capturat a: A) Pacífic, nord-est, B) Pacífic, nord-oest
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'emmallament i similars, Llinyes i hams, Xarxes d'encerclament i xarxes hissades

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Crustacis