No tens productes al teu carretó
Salmó a la llimona amb escuma
Descongela el salmó tapat en la nevera durant la nit. Escorre l’aigua de la descongelació.
Bull el nap trossejat i el brou de verdures en una olla mitjana. A continuació, afegeix la nata, la llet, el wasabi i cuina-ho tot. Finalment, incorpora els créixens i tritura-ho tot molt bé creant un puré.Bat el puré de nap amb una batedora per a aconseguir l’escuma.
Posa els pèsols en un recipient apte per a microones amb la mantega, 2 cullerades d’aigua, un pessic de sal i de pebre.
Cuina els pèsols al microones durant 4 minuts a 600 W i, tot seguit, escorre l’aigua descongelada.
Aixafa els pèsols amb una forquilla perquè quedi un puré consistent.
Ratlla la pela de la llimona i a continuació esprem-la. Barreja la pela amb el pebre, la sal i el suc de la llimona i aboca-ho per sobre del peix escorregut.
Cuina el salmó amb oli durant aprox. 12 minuts. No oblidis donar-li la volta.
En el moment de servir, col·loca els pèsols al centre de cada plat i col·loca-hi un tros del salmó. Corona amb l’escuma de nap i decora amb els créixens shisho.