Una recepta fresca i sana per a servir com a aperitiu
150gr bofrost* d'espinacs en fulla (art. 8750)
1 paquet de bofrost* Salmó Fumat Noruec (art. 0544)
4 ous
1 polsim de sal i pebre
200gr formatge ratllat
1 pot de julivert picat bofrost* (art. 11012)
200gr formatge per a untar
Paper apte per a forn (art. 0983)
Descongela els espinacs i el salmó. Escorre els espinacs perquè quedin el més secs possible.
Preescalfa el forn a 200 °C (calor a dalt/a baix).
Trenca els ous en un bol i afegeix sal i pebre.
Afegeix la meitat del formatge i totes les fulles d'espinac i barreja-ho.
Aboca la mescla en una safata apta per a forn folrada amb paper de pergamí i esten-la uniformement. Escampa la resta del formatge sobre la mescla. Posa-ho tot al forn a la reixa del mig durant 15 minuts. Després treu-lo i deixa que es refredi.
Afegeix el julivert i barreja'l amb el formatge per a untar, sal i pebre.
Estén el formatge crema uniformement sobre el pa pla. Reparteix les rodanxes de salmó per damunt.
Enrotlla fermament el pastís pla des del costat llarg i pressioni perquè tot quedi junt. Embolicar en film transparent i deixar reposar en el frigorífic durant almenys una hora. Després curta el rotllo en llesques de la grandària d'un mos.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.