Rotllets de salmó i espinacs

Rotllets de salmó i espinacs

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
Una recepta fresca i sana per a servir com a aperitiu
  • 150gr bofrost* d'espinacs en fulla (art. 8750) 
  • 1 paquet de bofrost* Salmó Fumat Noruec  (art. 0544) 
  • 4 ous 
  • 1 polsim de sal i pebre 
  • 200gr formatge ratllat 
  • 1 pot de julivert picat bofrost* (art. 11012) 
  • 200gr formatge per a untar 
  • Paper apte per a forn (art. 0983) 
  1. Descongela els espinacs i el salmó. Escorre els espinacs perquè quedin el més secs possible. 
  2. Preescalfa el forn a 200 °C (calor a dalt/a baix). 
  3. Trenca els ous en un bol i afegeix  sal i pebre. 
  4. Afegeix la meitat del formatge i totes les fulles d'espinac i barreja-ho. 
  5. Aboca la mescla en una safata apta per a forn folrada amb paper de pergamí i esten-la uniformement. Escampa la resta del formatge sobre la mescla. Posa-ho tot al forn a la reixa del mig durant 15 minuts. Després treu-lo i deixa que es refredi. 
  6. Afegeix el julivert i barreja'l amb el formatge per a untar, sal i pebre.
  7. Estén el formatge crema uniformement sobre el pa pla. Reparteix les rodanxes de salmó per damunt.
  8. Enrotlla fermament el pastís pla des del costat llarg i pressioni perquè tot quedi junt. Embolicar en film transparent i deixar reposar en el frigorífic durant almenys una hora. Després curta el rotllo en llesques de la grandària d'un mos.