Rotllets a l'estil bavarès amb puré de patates al pebre vermell
Rotllets a l'estil bavarès amb puré de patates al pebre vermell
Descripció de la recepta
Rotllets a l'estil bavarès amb puré de patates al pebre vermell
Descripció de la recepta
Dificultat
Temps de preparació: 20 min
Descobreix la millor recepta per a fer de la teva Oktoberfest, una festa inoblidable!
4 rotllets a l'estil bavarès (art. 11474)
500 g de puré de patates (art. 9091)
350 g pebrots en tires (art. 8743)
3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
1 polsim de sal i pebre
1 cullerada d'herbes mediterrànies (art. 11016)
200 ml d’aigua o opcionalment llet
Deixa que els pebrots es descongelin a temperatura ambient durant 2 hores.
Escalfa 200 ml d'aigua o llet en una cassola. Afegeix el puré de patates congelat i cuina a foc mitjà durant 3 minuts, remenant amb freqüència.
Barreja els pebrots amb l'oli d'oliva, la sal, el pebre i les herbes mediterrànies
Escalfa els pebrots en una paella amb tapa durant uns 3 minuts. Després afegeix-los en el puré de patates.
Fregeix els rotllets a l'estil bavarès a la fregidora a 170 °C durant uns 4-5 minuts o en una paella coberta amb suficient oli durant uns 9 minuts, donant-los la volta diverses vegades.
A continuació, deixa escórrer els rotllets sobre paper de cuina i serveix-los amb el puré de patates.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.