Rotllets a l'estil bavarès amb puré de patates al pebre vermell

Rotllets a l'estil bavarès amb puré de patates al pebre vermell

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
Descobreix la millor recepta per a fer de la teva Oktoberfest, una festa inoblidable!
  • 4 rotllets a l'estil bavarès (art. 11474)
  • 500 g de puré de patates (art. 9091)
  • 350 g pebrots en tires (art. 8743)
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 1 cullerada d'herbes mediterrànies (art. 11016)
  • 200 ml d’aigua o opcionalment llet
  1. Deixa que els pebrots es descongelin a temperatura ambient durant 2 hores.
  2. Escalfa 200 ml d'aigua o llet en una cassola. Afegeix el puré de patates congelat i cuina a foc mitjà durant 3 minuts, remenant amb freqüència.
  3. Barreja els pebrots amb l'oli d'oliva, la sal, el pebre i les herbes mediterrànies
  4. Escalfa els pebrots en una paella amb tapa durant uns 3 minuts. Després afegeix-los en el puré de patates.
  5. Fregeix els rotllets a l'estil bavarès a la fregidora a 170 °C durant uns 4-5 minuts o en una paella coberta amb suficient oli durant uns 9 minuts, donant-los la volta diverses vegades.
  6. A continuació, deixa escórrer els rotllets sobre paper de cuina i serveix-los amb el puré de patates.