No tens productes al teu carretó
Rodó de vedella amb bolets i avellanes
30 gr d'avellanes
Posar una mica d’oli a una paella, afegir-hi l’all picat, farigola i el remenat de bolets (congelat), salpebrar i coure 7 minuts a foc alt i reservar.
Introduir a la picadora les avellanes amb el formatge i julivert, triturar-ho tot. Afegir aquesta barreja als bolets.
Salpebrar la carn i untar amb mel per tots dos costats. Estendre-la i afegir a l’interior els trossets de cansalada i una part de la barreja de bolets. Tancar la carn envoltant el farciment, lligar-ho amb cordill per cuinar i ficar-hi algunes fulles de llorer entre mitjanes.
Preescalfar el forn a 200º.
Posar a escalfar una paella amb oli, mantega, all picat, dues o tres fulles de llorer i una mica de farigola. Segellar el rodó de vedella per tots dos costats (a foc alt). Afegir-hi el vi negre, quan s’evapori abocar dos cassons de brou de verdures i quan comenci a bullir posar al forn.
Després de 15 minuts baixar la temperatura del forn a 180º. Anar girant la carn i banyar-la amb el seu propi suc. Coure durant 1 hora i 15 minuts aprox. Treure-ho del forn i reservar. Batre el suc que ha produït, posar a reduir a una paella i afegir-hi la resta de la barreja de bolets que havíem reservat.
Tallar-ho a rodanxes i servir tot cobert amb la salsa. Empolsar amb julivert picat al gust.