Li donarem canya a aquests Wraps amb un toc d'allò més especial, t'atreveixes a gaudir-los?
500 g de Chicken BBQ (art. 11376)
40 g formatge Grana Padano
10 g tàperes
15 g d'anxoves
50 g de brots tendres
200 ml oli de gira-sol
100 ml llet
Alfàbrega 3 g (art. 11011)
2 alvocats
Enforna el Chicken BBQ durant 5 minuts a 180ºC.
Talla a trossos petits el pollastre i reserva.
Per a la salsa Cèsar afegeix al got de la batedora l'oli de gira-sol, la llet i bat. Una vegada aconseguida la salsa, afegeix anxoves, tàperes, formatge Grana Padano i torna a batre fins que quedi tot unificat. Finalment, afegeix l'alfàbrega i mou amb una vareta.
Talla l'alvocat per la meitat llevant-li el pinyol, aboca la seva carn en un bol i afegeix el suc de mitja llima.
Col·loca el wrap a taula, unta una base de salsa cèsar, la segona, d'alvocat, la tercera, els brots i per a acabar, el Chicken BBQ. És molt important pressionar alhora que enrotlles el wrap. En l'última volta utilitza la salsa sobrant per a unir tots dos costats.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.