Bull l’arròs per a risotto seguint les indicacions del paquet. En una paella fonda, sofregeix la ceba i el mix mediterrani amb dues cullerades d’oli.
Afegeix el remenat de bolets i cuina a foc mig-viu 8 minuts. Adoba amb pebre mòlt. Si cal, esbandeix l’ordi amb aigua i després afegeix-lo als xampinyons.
Puja el foc i torra’l durant aproximadament 1 minut. Baixa el foc i afegeix uns cullerots de brou de verdures. Continua cuinant, remenant amb freqüència, afegint-hi brou conforme es vagi consumint. Els temps de cocció varien segons el tipus d’ordi.
Quan estigui cuit, apaga el foc i afegeix la mantega i el formatge parmesà. Si cal, afegeix un pessic de sal.
Afegeix a l’arròs tots els ingredients cuinats. Serveix i per acabar afegeix un pessic de ricotta ratllada i unes fulles de farigola fresca a cada plat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.