No tens productes al teu carretó
Remenat d'alls tendres amb gambes
700 g (Preu per Kg 14.43 €)
La combinació de sabors perfecta entre alls tendres, espàrrecs i gambes, es pot combinar amb ou per realitzar un exquisit remenat. Se'n poden fer porcions.
Descripció Tècnica:
Seleccionats alls tendres i espàrrecs amb delicioses gambes. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost S.A.U., Avda. Ronda de los Tejares, número 32, escalera E, 1º 1ª - 14008 Córdoba (Spain)
All tendre 53%, espàrrec verd 25%, gambes pelades crues 22% (gambes pelades crues, aigua, sal).
Nombre científico: Parapenaeopsis spp.
Capturat a: Oceà Índic, occidental, Oceà Índic, oriental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració |
---|---|---|
Valor Energètic | 148 kJ | 517 kJ |
Valor Energètic Kcal | 35 kcal | 123 kcal |
Greixos | 0.30 g | 1.050 g |
dels quals saturats | 0.10 g | 0.350 g |
Hidrats de carboni | 3.60 g | 12.600 g |
dels quals sucres | 1.90 g | 6.650 g |
A la paella (1 porció = 350g): Acabar de cuinar el producte sense descongelar a foc mitjà en una paella antiadherent amb 2 cullerades d'oli sense tapa removent amb freqüència durant aprox. 10 min.
Nom científic: Parapenaeopsis spp Capturat a: Oceà Índic (FAO51, FAO57) Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: