Prepara un brou afegint en una olla oli d'oliva, all i porro. Mentre s'escalfen els ingredients de l'olla, embolica en paper de plata les patates i introdueix-les al forn juntament amb les carcasses durant 50 minuts a 180¿°C.
Una vegada transcorregut el temps treu les carcasses del forn i afegeix-les a l'olla juntament amb l'aigua i tapa-la. Bull el brou durant 20/30 minuts a foc mitjà.
Mentrestant, ves pelant i partint les patates rostides a trossos. Una vegada el brou hagi acabat la seva cocció, retira les carcasses i afegeix els trossos de patata rostida. Afegeix nata i formatge Grana Padano.
Tritura la mescla durant 5 minuts fins a aconseguir una textura cremosa i ja tindrem el parmentier llesta.
En una paella, afegeix oli i all i salta el remenat de bolets durant 12 minuts.
En un cassó cobreix amb aigua els ous i cou-los durant 40 minuts a foc mitjà.
Per a la neula cruixent: En un bol posa la pasta fil·lo donant-li la forma desitjada i enforna durant 10 minuts a 200¿°C.
Suggeriment de presentació: Utilitza com a base la neula cruixent, estén una capa de parmentier i a continuació afegeix el remenat de bolets. Finalment, afegeix l'ou a baixa temperatura i el teu remenat serà un plat d'allò més Gurmet.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.