Ravioli amb ricotta i espinacs gratinats amb xampinyons
Ravioli amb ricotta i espinacs gratinats amb xampinyons
Descripció de la recepta
Ravioli amb ricotta i espinacs gratinats amb xampinyons
Descripció de la recepta
Dificultat
Temps de preparació: 30 min
¿Buscas una receta para San Valentín?
500 g Ravioli de Ricotta i Espinacs (art. 1649)
400 g Xampinyons laminats (art. 8786)
200 g Carbassó a rodanxes
1 cda. Alfàbrega (art. 11011)
300 ml nata
2 cda. oli d’oliva
2 cda. Ceba picada (art. 8767)
1/2 cdta. All picat (art. 8771)
100 g parmesà
Sal, pebre
200 g tomaques cherry
200 g mozzarella
Tritura l’alfàbrega amb la nata fins a obtenir una crema fina.
Escalfa l’oli d’oliva en una cassola o en una paella profunda i afegeix els xampinyons. Sofregeix fins que estiguin daurats.
Afegeix la ceba, l’all i les rodanxes de carbassó tallades als xampinyons i sofregeix.
Afegeix la nata i el parmesà i redueix a la meitat. Finalment cuina els raviolis durant 4 minuts en aigua bullent lleugerament salada. Assaona i col·loca en una safata de forn.
Renta els tomàquets i parteix-los per la meitat, talla la mozzarella en petits trossos i reparteix tots dos ingredients sobre la pasta.
Gratina al forn d’aire prèviament escalfat a 180°C amb ventilador durant aprox. 20 minuts.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.