Rap a la llima i jalapeño sobre gaspatxo d'alvocat by pastasushiyotrosvicios

Rap a la llima i jalapeño sobre gaspatxo d'alvocat by pastasushiyotrosvicios

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

500 g (Preu per Kg 47.90 €)

500 g (Preu per Kg 47.90 €)

23,95 €

Cod. 8908

Unitats: 3-6

¿Un sopar d'estiu i sense idees? Amb aquesta recepta de rap sobre gaspatxo d'alvocat, ¡seràs un/a amfitrió/a de 10!
  • Rodanxes de Rap del Cab de @bofrost (art. 8908) 
  • Llagostins cuit, sense pell 
  • Espècies per al rap: flocs de xili Vermell o caiena, sal, pebre negre acabat de moldre, farigola i anet 

Salsa de llima i jalapeño 

  • Suc de llima (2 llimes) 
  • Ceba vermella 
  • Fulles de coriandre
  • Flocs de jalapeño 
  • Blat de moro  

Gaspatxo d’Alvocat (i cogombre) 

  • 1 alvocat 
  • 1/2 cogombre
  • 1/2 tomàquet de pera 
  • Tires de ceba vermella 
  • Fulles de herba-sana 
  • 100 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 400 ml de aigua 
  • 30 ml de vinagre 
  • Sal al gust 

Per al gaspatxo d’alvocat, tallem l’alvocat i el tomàquet, traiem la pell al cogombre i ho trossegem.  

Col.loquem tots els ingredients a excepció de l’oli d'oliva verge extra al got d’una batedora i triturem.

Afegim l’oli d'oliva verge extra a poc a poc, mentre triturem de manera que quedi emulsionat. Us recomanem fer el gaspatxo, o a la nit abans, o almenys 1 hora abans del fer el rap. 

Per la salsa de llima i jalapeño, tallem la ceba a tires, i en un bol anem afegint el suc de llima, la ceba, unes fulles de coriandre, el blat de moro i ho barregem tot. Reservem la mescla.  

El rap el podeu fer a la planxa o al Forn/airfryer. Abans l’heu d’amanir amb les espècies indicades a la taula d’ingredients. Nosaltres vam triar l’airfryer, es va cuinar a 175º durant 8 minuts. 

Un cop estigui el rap muntem el plat. Sobre un fons de gaspatxo, col.loquem el rap, els llagostins cuits i sobre ell la salsa de llima i jalapeño

Ara només en queda gaudir!