No tens productes al teu carretó
Rap a la llima i jalapeño sobre gaspatxo d'alvocat by pastasushiyotrosvicios
Salsa de llima i jalapeño
Gaspatxo d’Alvocat (i cogombre)
Per al gaspatxo d’alvocat, tallem l’alvocat i el tomàquet, traiem la pell al cogombre i ho trossegem.
Col.loquem tots els ingredients a excepció de l’oli d'oliva verge extra al got d’una batedora i triturem.
Afegim l’oli d'oliva verge extra a poc a poc, mentre triturem de manera que quedi emulsionat. Us recomanem fer el gaspatxo, o a la nit abans, o almenys 1 hora abans del fer el rap.
Per la salsa de llima i jalapeño, tallem la ceba a tires, i en un bol anem afegint el suc de llima, la ceba, unes fulles de coriandre, el blat de moro i ho barregem tot. Reservem la mescla.
El rap el podeu fer a la planxa o al Forn/airfryer. Abans l’heu d’amanir amb les espècies indicades a la taula d’ingredients. Nosaltres vam triar l’airfryer, es va cuinar a 175º durant 8 minuts.
Un cop estigui el rap muntem el plat. Sobre un fons de gaspatxo, col.loquem el rap, els llagostins cuits i sobre ell la salsa de llima i jalapeño
Ara només en queda gaudir!