Plàtans a la planxa amb gelat

Plàtans a la planxa amb gelat

Dificultat
Temps de preparació: 15 min
Una deliciosa recepta per a donar el fermall d'or a un excel·lent menjar! Fàcil i ràpida de fer!
  • 120 g de plàtans
  • 3 boles de gelat de xocolata (art. 11071)
  • 10 g de coco triturat
  • 3 peces de mini cons (art. 5053)

Tallar per la meitat la quantitat desitjada de plàtans al llarg amb un ganivet esmolat.
Col·locar amb la superfície tallada cap avall sobre la graella calenta. Tan aviat com les vores s'enfosqueixin i es formin boniques marques de graella, retirar els plàtans del foc. Precaució: Això és molt ràpid, de 2 a 5 minuts.
Col·locar dues meitats de plàtan, que encara estiguin calents, en un bol allargat.
Col·locar tres boles de gelat entre les meitats de cada bol i empolvorar amb coco en pols.
Col·locar tres mini cons entre les boles i gaudir immediatament.