No tens productes al teu carretó
Pizza Vegetal
Unitats: 2
840 g (Preu per Kg 13.04 €)
Amb una vora més gruixuda, et servim aquesta sana pizza amb verdures rostides, com pebrot, albergínia, carabassó, bròcoli, espàrrec, i formatge Mozzarella.
Descripció Tècnica:
Pizza amb verdures a la graella 17%, bròcoli i espàrrecs. Producte ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.it bofrost* Itàlia S.p.A. via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) - Itàlia
farina de blat tou tipus "0" 33,3%, Mozzarella 15,9% (llet, sal, quall microbià, ferments làctics), polpa de tomàquet 12,8%, aigua, pebrot brasejat 5,9%, albergínia rostida 5,3%, carbassó rostit 4,9%, oli de gira-sol, bròcoli 3,4%, espàrrec 1,8%, sal, oli d'oliva, midó de blat de moro, llevat, orenga.
crustacis, peix, soja, mostassa.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 802 kJ |
Valor Energètic Kcal | 191 kcal |
Greixos | 6.8 g |
dels quals saturats | 2.9 g |
Hidrats de carboni | 23.5 g |
dels quals sucres | 4.8 g |
Fibra alimentària | 2.3 g |
Proteïnes | 7.8 g |
Sal | 1.3 g |
Al forn: Mentre el forn assoleix la temperatura adequada, deixeu descongelar la pizza dins de la seva protecció transparent durant uns 10 min, retireu-ne l'embolcall i poseu-la a la graella central del forn.
Forn tradicional: a 200ºC durant uns 12 min.
Forn d'aire: a 180ºC durant uns 12 min.
A la paella: Deixeu descongelar la pizza dins de la seva protecció transparent durant 15 min, retireu-ne l'embolcall i poseu la pizza en una paella gran antiadherent. Cobriu-la amb una tapa, preferiblement de vidre, i cuineu-la a foc mitjà i flama baixa durant uns 16 min.
El producte no conté: