Pizza Vegetal

Pizza Vegetal

ES15163
15163
Disponible
10,95 €

Unitats: 2

840 g (Preu per Kg 13.04 €)

Nutri score C

Amb una vora més gruixuda, et servim aquesta sana pizza amb verdures rostides, com pebrot, albergínia, carabassó, bròcoli,  espàrrec, i formatge Mozzarella.

Descripció Tècnica:
Pizza amb verdures a la graella 17%, bròcoli i espàrrecs. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.it bofrost* Itàlia S.p.A. via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) - Itàlia

Conservar al congelador de *** a -18°C.

farina de blat tou tipus "0" 33,3%, Mozzarella 15,9% (llet, sal, quall microbià, ferments làctics), polpa de tomàquet 12,8%, aigua, pebrot brasejat 5,9%, albergínia rostida 5,3%, carbassó rostit 4,9%, oli de gira-sol, bròcoli 3,4%, espàrrec 1,8%, sal, oli d'oliva, midó de blat de moro, llevat, orenga.

crustacispeixsojamostassa.

Nutri score C
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic802 kJ
Valor Energètic Kcal191 kcal
Greixos6.8 g
dels quals saturats2.9 g
Hidrats de carboni23.5 g
dels quals sucres4.8 g
Fibra alimentària2.3 g
Proteïnes7.8 g
Sal1.3 g
Forn
Paella

Al forn: Mentre el forn assoleix la temperatura adequada, deixeu descongelar la pizza dins de la seva protecció transparent durant uns 10 min, retireu-ne l'embolcall i poseu-la a la graella central del forn.
Forn tradicional: a 200ºC durant uns 12 min.
Forn d'aire: a 180ºC durant uns 12 min.

A la paella: Deixeu descongelar la pizza dins de la seva protecció transparent durant 15 min, retireu-ne l'embolcall i poseu la pizza en una paella gran antiadherent. Cobriu-la amb una tapa, preferiblement de vidre, i cuineu-la a foc mitjà i flama baixa durant uns 16 min.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mollusc
  • Ou