No tens productes al teu carretó
Pizza Espàrrecs i Pernil cuit
Unitats: 2
752 g (Preu per Kg 15.89 €)
Autèntica pizza italiana elaborada amb pernil cuit, espàrrecs i exquisit formatge crema. Menja sense remordiment, el seu sabor i textura t'impressionaran!
Descripció tècnica
Pizza amb mozzarella, espàrrec verd i pernil cuit, refinada amb crema fresca. Ultracongelat.
Distribuïdor
bofrost* Itàlia S.p.A. - Via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) Itàlia
Conservar en congelador *** a -18°C
farina de blat tou, Mozzarelladura 13% (llet pasteuritzada, sal, quall microbià, ferments làctics), aigua, tomàquet semiconcentrat, polpa de tomàquet, pernil cuit 6,6% (carn de porc, aigua, sal, dextrosa, antioxidant (ascorbat de sodi), conservant (nitrit de sodi), extracte d'espècies (pebre, romaní)), espàrrec verd 6,6%, salsa de formatge (crema fresca 3,5%, aigua, Mozzarella 0,4% (llet pasteuritzada, sal, quall microbià, ferments làctics), midó de patata, sal, pebre negre, espessidor (goma xantana), emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos)), oli de gira-sol, sal, oli d'oliva, llevat.
Pot contenir: crustacis, peix, soja, mostassa.
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 870 kJ | 3271 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 207 kcal | 778 kcal | 39 |
Greixos | 6.5 g | 24.3 g | 35 |
dels quals saturats | 3.1 g | 11.6 g | 58 |
Hidrats de carboni | 26.4 g | 99.2 g | 38 |
dels quals sucres | 1.8 g | 6.8 g | 8 |
Fibra alimentària | 2.0 g | 7.6 g | - |
Proteïnes | 9.8 g | 36.7 g | 74 |
Sal | 1.1 g | 401 g | 68 |
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 200ºC (forn convencional 220ºC), durant aquest temps descongeleu el producte fora del seu envàs i col·loqueu el paper a la reixeta aprox. ww min Tot seguit, enforneu el producte a la part central durant aprox. 12 min (forn convencional aprox. 12 min).
Instruccions de preparació al forn: Per a una experiència de sabor més cruixent: Preescalfeu el forn a 250ºC, mentrestant descongeleu el producte fora del seu envàs i col·loqueu el paper a la reixeta durant aprox. 20 min. Tot seguit, enforneu a la tercera o segona reixeta durant aprox. 10 min. Durant la preparació, presteu especial atenció al grau de cocció i ajusteu el temps de preparació en conseqüència, si escau.
Elaborat a: Itàlia. Origen espàrrec: fora de la UE. Origen pernil cuit: UE.
El producte no conté: