Pizza Espàrrecs i Pernil cuit

Pizza Espàrrecs i Pernil cuit

ES10418
10418
Disponible
11,95 €

Unitats: 2

752 g (Preu per Kg 15.89 €)

Autèntica pizza italiana elaborada amb pernil cuit, espàrrecs i exquisit formatge crema. Menja sense remordiment, el seu sabor i textura t'impressionaran!

Descripció tècnica

Pizza amb mozzarella, espàrrec verd i pernil cuit, refinada amb crema fresca. Ultracongelat.

Distribuïdor

bofrost* Itàlia S.p.A. - Via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) Itàlia

Conservar en congelador *** a -18°C

farina de blat tou, Mozzarelladura 13% (llet pasteuritzada, sal, quall microbià, ferments làctics), aigua, tomàquet semiconcentrat, polpa de tomàquet, pernil cuit 6,6% (carn de porc, aigua, sal, dextrosa, antioxidant (ascorbat de sodi), conservant (nitrit de sodi), extracte d'espècies (pebre, romaní)), espàrrec verd 6,6%, salsa de formatge (crema fresca 3,5%, aigua, Mozzarella 0,4% (llet pasteuritzada, sal, quall microbià, ferments làctics), midó de patata, sal, pebre negre, espessidor (goma xantana), emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos)), oli de gira-sol, sal, oli d'oliva, llevat.

Pot contenir: crustacispeixsojamostassa.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic870 kJ3271 kJ-
Valor Energètic Kcal207 kcal778 kcal39
Greixos6.5 g24.3 g35
dels quals saturats3.1 g11.6 g58
Hidrats de carboni26.4 g99.2 g38
dels quals sucres1.8 g6.8 g8
Fibra alimentària2.0 g7.6 g-
Proteïnes9.8 g36.7 g74
Sal1.1 g401 g68
Horno

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 200ºC (forn convencional 220ºC), durant aquest temps descongeleu el producte fora del seu envàs i col·loqueu el paper a la reixeta aprox. ww min Tot seguit, enforneu el producte a la part central durant aprox. 12 min (forn convencional aprox. 12 min).

Instruccions de preparació al forn: Per a una experiència de sabor més cruixent: Preescalfeu el forn a 250ºC, mentrestant descongeleu el producte fora del seu envàs i col·loqueu el paper a la reixeta durant aprox. 20 min. Tot seguit, enforneu a la tercera o segona reixeta durant aprox. 10 min. Durant la preparació, presteu especial atenció al grau de cocció i ajusteu el temps de preparació en conseqüència, si escau.

Elaborat a: Itàlia. Origen espàrrec: fora de la UE. Origen pernil cuit: UE.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mollusc
  • Ou