Pizza Caprina amb formatge i mel

Pizza Caprina amb formatge i mel

ES16691
16691
Disponible
12,95 €

Unitats: 2

820 g (Preu per Kg 16.19 €)

Pizza blanca especial amb formatge Mozzarella, rodanxes de formatge de cabra i ceba vermella. Acompanyat de mel que se serveix en els últims minuts per a donar-li un toc únic.

Descripció Tècnica:

Pizza elaborada amb una crema a base de mozzarella, formatge de cabra, mel i cebes vermelles. Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com

bofrost S.A.U.,

Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª

14008 Córdoba | Córdoba | España

Conservar en congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del: mirar revers

cobertura (nata condensada 19,3% (nata prima, espessidors (midons modificats (blat de moro, tapioca, blat)), estabilitzant (pectines), ferments làctics), Mozzarella 12,2% (llet, sal, ferments làctics, quall microbià, midó de patata), formatge de cabra 10,2% (llet de cabra, sal, ferments làctics, quall microbià), ceba vermella 7,3%, mel 2,9%, sal condimentada (sal, orenga, pebre negre, pebre blanc, all, ceba, pebre vermell picant, romaní, farigola, alfàbrega, marduix, sucre), marduix).

Pot contenir: fruites de closcaoupeix.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic973 kJ1995 kJ-
Valor Energètic Kcal232 kcal475 kcal24
Greixos9 g18.5 g26
dels quals saturats5.2 g10.7 g53
Hidrats de carboni28.2 g57.8 g22
dels quals sucres4.1 g8.4 g9
Fibra alimentària1.4 g2.9 g-
Proteïnes8.8 g18.0 g36
Sal0.84 g1.7 g29
Forn

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 210ºC (forn convencional 230ºC), durant aquest temps descongeleu el producte fora del seu envàs i col·loqueu el paper a la reixeta aprox. ww min Tot seguit, enforneu el producte a la part central durant aprox. min (forn convencional aprox. 13 min).

Consell: Després de la preparació del producte, doneu-li un toc amb el contingut de la bossa inclosa.

El producte no conté:

  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Crustacis