Pizza 4 fortmages ( 3 unitats)

Pizza 4 fortmages ( 3 unitats)

ES8832
8832
Disponible
14,95 €

Unitats: 3

1032 g (Preu per Kg 14.49 €)

Nutri score D

Deliciosa pizza amb quatre formatges: Mozzarella, Emmental, Gorgonzola i Blau. Perfecta per als amants del bon formatge. Ara en format 3 unitats.

Descripció Tècnica:

Pizza coberta de salsa de tomaquet, amb quatre formatges. Ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost S.A.U.,

Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª

14008 Córdoba | Córdoba | España

Conservar al congelador de *** a -18°C.

farina de blat 29,6%, Mozzarella 20,9% (llet pasteuritzada, sal, ferments làctics, quall microbià), polpa de tomàquet 17,5%, aigua, formatge Emmental 10,1% (llet pasteuritzada, sal, quall microbià, ferments làctics), formatge blau 4% (llet pasteuritzada, sal, quall microbià, --No translation found-- (Penicillium (bolets))), formatge dur 1,4% (llet, sal, quall microbià, ferments làctics), preparat a força de greix vegetal 1,4% (aigua, formatge Gorgonzola 0,2% (llet, sal, quall animal, ferments làctics, Penicillium roqueforti), proteïnes de la llet, oli de gira-sol, greix de palma, sal, emulgent (citrats de sodi), corrector de l'acidesa (àcid cítric), julivert), oli d'oliva, sal, dextrosa, farina de blat maltada, llevat, orenga.

crustacispeixsoja.

Nutri score D
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1116 kJ
Valor Energètic Kcal261 kcal
Greixos12,0 g
dels quals saturats6,2 g
Hidrats de carboni26,0 g
dels quals sucres1,9 g
Fibra alimentària1,1 g
Proteïnes13,0 g
Sal1,5 g
Paella
Forn

Al forn: Preescalfar a 200 °C (forn convencional 180 °C). Enfornar el producte sense descongelar amb paper resistent en la safata en la part central durant aprox. 12 min. (forn convencional aprox. 14 min.).

A la paella: Descongelar el producte congelat en el làmina durant aprox. 15 min. Després, cuinar sense làmina en una paella coberta adequada a foc lent durant aprox. 15 min. amb tapa.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou