Posa en un bol mig alvocat i amb una forquilla xafa'l. Afegeix el vinagre d'arròs i assaona.
Afegeix a l'alvocat la meitat de l'oli de la tonyina en conserva i els musclos, torna a xafar amb la forquilla fins a integrar tots els ingredients.
Afegeix la tonyina esmollada amb les mans en trossos grans i mescla delicadament, una vegada quedi tot integrat, reserva en fred.
Posa els dos pancakes sobre una taula i estén la nata que prèviament muntada en un biberó per tota la superfície.
Estén el farciment sobre la meitat de la coca al llarg i enrotlla estrenyent no massa per a formar un cilindre.
Embolica en film i estreny-ho perquè a l'hora de tallar-ho aquest compacte i no s'obri. Reserva-ho durant 15 minuts en el fred
Passat el temps, lleva-li el film i talla'l en trossos de 3 dits de gruix. Posa els trossos dempeus i sobre aquests, afegeix una mica de nata muntada amb la cullera. Decora per damunt amb la gemma cuita esmollada.
Per a emplatar posa una basi all negre i sobre aquest els piononos de tonyina.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.