No tens productes al teu carretó
Peix espasa
Unitats: 3-5
800 g (Preu per Kg 41.58 €)
Selectes rodanxes de peix espasa tallades amb cura. Perfectes per cuinar a la planxa amb textura tendra i sabor impecable.
Descripció Tècnica:
Peix espasa a rodanxes ultracongelat. Amb pell i os.
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* SAU Av. Ronda delsnTejares, num. 32, E, 1-1, 14008 Cordoba / España
Conservar al congelador de *** a -18°C.
emperador.
crustacis, mol·luscs.
Informació nutricional |
---|
Valor Energètic |
Valor Energètic Kcal |
Greixos |
dels quals saturats |
Hidrats de carboni |
dels quals sucres |
Fibra alimentària |
Proteïnes |
Sal |
Descongelació: Descongelar el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer a la nevera (5°C) durant 4 hores. Després assecar amb paper de cuina.
A la paella: Escalfeu 2 cullerades d'oli en una paella antiadherent. Cuinar el producte descongelat a foc alt aprox. 4 min. volteig de la meitat del temps.
Al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 200ºC). Unti el producte descongelat amb una mica d'oli per cada costat i cuinar en una safata a la part central del forn durant aprox. min (forn convencional aprox. 12 min).
Nom científic: Xiphias gladius
Capturat a: Atlàntic, nord-est
Categoria d'art de pesca: Llinyes i hams
El producte no conté: