No tens productes al teu carretó
Peix carboner enfarinat
Unitats: 4-6
625 g (Preu per Kg 24.64 €)
Sucosos filets de peix carboner lleugerament enfarinats. Deliciosos i pràcticament sense espines. Un plat senzill i saborós per a tota la família.
Descripció Tècnica:
Filet de peix carboner, tallat en porcions, enfarinat lleugerament.
Conservar al congelador *** a -18°C
peix carboner 80%, farina de blat, aigua, farina d'arròs, midons modificats (blat, blat de moro), sal, sucre, pebre blanc, llevat, acidulant (àcid cítric).
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 390 kJ |
Valor Energètic Kcal | 92 kcal |
Greixos | 0,4 g |
dels quals saturats | 0,1 g |
Hidrats de carboni | 6,2 g |
dels quals sucres | 0,9 g |
Fibra alimentària | 0,2 g |
Proteïnes | 15,8 g |
Sal | 0,90 g |
A la paella: Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc mig remenant sovint durant aprox. 10 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.
A la fregidora: Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 6 min i deixeu escórrer sobre paper absorbent.
PEIX CARBONER
Nom científic: Pollachius virens
Capturat a: Atlàntic, nord-est (Fons d'Islàndia)
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
MSC: MSC-C-51859
El producte no conté: