150 g de clares d'ou (4 ous a temperatura ambient)
150 g de sucre blanc
150 g de sucre en pols
Un pessic de sal
Per al farcit:
200 ml de nata líquida fresca
2 cullerades de crema de festucs
20 g de sucre en pols
150 g de nabius (codi 11686)
Separa els rovells de les clares. En un bol, barreja el sucre en pols i el sucre granulat. Bat les clares 10-15 minuts amb la mescla de sucre en una batedora fins que la barreja sigui densa.
Cobreix una safata amb paper per a forn. Per a evitar que es mogui, unta la part que s'adherirà a la safata amb mantega. Passa la merenga a una mànega pastissera i forma una corona en el paper de forn. Dona-li forma amb una espàtula formant línies verticals o obliqües.
Enforna a 115°C durant 70 minuts. La pavlova no ha d'enfosquir-se, ha de quedar blanca i formar unes petites esquerdes. Quan estigui cuita, deixa-la en el forn obert, perquè es refredi per complet abans de farcir.
Mentrestant, prepara el farcit. Aboca els nabius congelats en una paella. Escalfa'ls a foc lent i quan bulli, continua cuinant per 2 minuts més. Retira els nabius del foc i deixa'ls refredar.
Munta amb la batedora la nata freda i el sucre glacé. Divideix la crema en dos bols. En un bol, mescla la nata amb la crema de festucs. Farceix la base de la pavlova amb la crema de festuc. Passa la crema batuda restant a una mànega pastissera i decora la pavlova amb vetes de crema batuda.
Finalment afegeix nabius a la superfície. Pots empolsar la pavlova amb sucre glacé o afegir unes fulles de menta.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.