Pastissos d'estrelles

Pastissos d'estrelles

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
¡Viste tu mesa esta Navidad con esta fácil receta!
  • 4 barres de pasta de galetes
  • 300 g de nabius (Art. 0803)
  • 1 tassa d'aigua
  • Suc de mitja llimona
  • 1 polsim de canyella
  • 100 grams de sucre
  • 3 cullerades de midó
  • Descongela completament les barres de galeta a la nevera.
  • Escalfa prèviament el forn a 200°C a dalt i a baix.
  • Utilitza un corró per a estendre les barres de galeta. Si la massa s’enganxa, afegeix una mica de farina.
  • Unta amb greix els motlles i cobreix-les amb la massa. Talla l'excés de massa amb un ganivet.
  • Punxa les bases del pastís diverses vegades amb una forquilla i enforna durant 7 minuts.
  • Mentrestant, talla petites estrelles de la massa restant.
  • Posa els nabius congelats en una cassola petita i afegeix l'aigua, el suc de llimona, la canyella i el sucre.
  • Porta tot a ebullició fins que els nabius s'hagin descongelat. Barreja el midó amb aigua freda en una tassa petita i afegeix-lo amb els nabius. Incorpora-ho ràpidament, i porta-ho a ebullició. Retira-ho del foc.
  • Treu els pastissos del forn. Si la massa s'ha inflat, pressiona-la amb una forquilla perquè torni a agafar la forma.
  • Farceix els pastissos amb la mescla de nabius.
  • Col·loca les estrelles sobre dels pastissos farcits i enforna-les 15 minuts més.