¡Viste tu mesa esta Navidad con esta fácil receta!
4 barres de pasta de galetes
300 g de nabius (Art. 0803)
1 tassa d'aigua
Suc de mitja llimona
1 polsim de canyella
100 grams de sucre
3 cullerades de midó
Descongela completament les barres de galeta a la nevera.
Escalfa prèviament el forn a 200°C a dalt i a baix.
Utilitza un corró per a estendre les barres de galeta. Si la massa s’enganxa, afegeix una mica de farina.
Unta amb greix els motlles i cobreix-les amb la massa. Talla l'excés de massa amb un ganivet.
Punxa les bases del pastís diverses vegades amb una forquilla i enforna durant 7 minuts.
Mentrestant, talla petites estrelles de la massa restant.
Posa els nabius congelats en una cassola petita i afegeix l'aigua, el suc de llimona, la canyella i el sucre.
Porta tot a ebullició fins que els nabius s'hagin descongelat. Barreja el midó amb aigua freda en una tassa petita i afegeix-lo amb els nabius. Incorpora-ho ràpidament, i porta-ho a ebullició. Retira-ho del foc.
Treu els pastissos del forn. Si la massa s'ha inflat, pressiona-la amb una forquilla perquè torni a agafar la forma.
Farceix els pastissos amb la mescla de nabius.
Col·loca les estrelles sobre dels pastissos farcits i enforna-les 15 minuts més.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.