No tens productes al teu carretó
Pastis bàvar de pa i ceba amb salsitxes blanques
Pelem el rave i el ratllem molt fi. Amanim amb sal i mel.
Descongelem els panets, els pastem amb el corró fins aconseguir un gruix d’aprox. 5 mm. Ho col·loquem en safates recobertes amb paper vegetal.
Fem un amaniment amb el vinagre, la mostassa dolça i l’oli. Escorrem l’aigua del rave i ho marinem.
Ofeguem la ceba amb el comí fins a daurar-ho.
Preescalfem el forn a 180ºC i bullim aigua suficient per a les salsitxes.
Barregem la nata agra amb els ous, la sal, el pebre i la nou moscada. Ho repartim sobre la massa plana de pa i hi afegim la ceba. Enfornem aprox. 20 minuts. Mentrestant preparem les salsitxes seguint les instruccions de l’envàs i descongelem la mostassa.
Escampem el cibulet sobre els panets i ho dividim en porcions al gust.
Servim el plat informalment sobre la taula per compartir. Portem l’olla amb l’aigua i les salsitxes dins perquè no es refredin.