No tens productes al teu carretó
Pasta fullada de cruixent de cànem
Deixeu descongelar la massa de cànem prop d’una hora, escalfeu el forn a 240° i col·locar amb paper de forn.
Amb una mica de farina, esteneu la massa fins que quedi molt prima i formeu tires d’uns 5 cm d’amplària i uns 15-20 cm de llargària. Aboqueu-hi un rajolí d’oli, una mica de farigola i poseu-les al forn durant 10 minuts.
Mentrestant, poseu les cues de gamba llagostinera en una paella encara congelades amb un rajolí d’oli. Tan bon punt estiguin descongelades, peleu-les, afegiu-hi l’all, el vi blanc i deixeu-les coure. Acabeu-les afegint-hi alfàbrega i farigola.
Bateu l’alvocat amb una culleradeta de suc de llima i una rodanxa de ceba. Coeu les faves durant uns 5 minuts, passeu-les ràpidament per un raig d’aigua freda. Condimenteu-les amb oli, sal i pebre.
En una olla, aboqueu la crema de pastanaga i serviu-la en els bols aromatitzats amb el comí i un rajolí d’oli.
Prepareu les tires de massa abocant-hi al damunt primer la crema d’alvocat i després les gambes i les faves, la farigola i unes gotes d’oli d’oliva, i distribuïu-hi el iogurt.