Pasta de full amb pollastre, porro i bacó

Nou

Pasta de full amb pollastre, porro i bacó

ES16611
16611
Disponible
12,40 €

Unitats: 4

400 g (Preu per Kg 31.00 €)

Autèntica pasta de full francès de mantega, farcit de pollastre, porro y bacó

Descripció tècnica

Pasta de full de mantega amb farcit de pollastre, porro i bacon. Ultracongelat.

Distribuïdor

bofrost* 20 rue Bernard Palissy - CS 60038 69808 Saint Priest CEDEX / France 

Conservar en congelador *** a -18°C

farciment 50% (daus de filet de pit de pollastre cuits 12% (filet de pit de pollastre, aigua, sal), aigua, porro 9%, nata, daus de cansalada fumada 4% (cansalada viada de porc, aigua, sal, dextrosa, acidulant (acetats de sodi), antioxidant (eritorbat de sodi), conservant (nitrit de sodi)), mantega, vi blanc, midó de blat de moro modificat, concentrat de suc d'aviram (carn de pollastre, carn de gall dindi, aigua), rovell d'ou, all, sal, pebre blanc), pasta de full 50% (farina de blatmantega 15%, aigua, sal, rovell d'ou).

Pot contenir: fruites de closcacrustacispeixsojaapimostassasèsammol·luscs.

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1122 kJ
Valor Energètic Kcal269 kcal
Greixos18 g
dels quals saturats12 g
Hidrats de carboni19 g
dels quals sucres1.1 g
Fibra alimentària1.1 g
Proteïnes7.3 g
Sal0.94 g
Horno

Instruccions de preparació al forn: (Mida de la porció: 4 unitat/s) Preescalfeu a 210°C (forn convencional 220°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 30 min (forn convencional aprox. 25 min)

Carn de Pollastre : Origen: UE

Carn de Porc: Origen França

El producte no conté:

  • Sulfits