Pasta de full amb pernil i formatge

Pasta de full amb pernil i formatge

ES19180
19180
Disponible
10,95 €

500 g (Preu per Kg 21.90 €)

Nutri score D

Deliciosa pasta de full en forma rodona amb un generós farcit fet amb pernil cuit, Ricotta, Mozzarella i saborós formatge Fontal. Perfecte per a un dinar familiar, com a aperitiu o plat principal.

Descripció Tècnica:
Pastís de pasta de full farcit de pernil cuit, Ricotta i més varietats de formatges. Ultracongelat.


Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost*nIta;lia S.p.A. - VianClauzetto, 4 SannVitonalnTagliamenton(PN)nIta;lia

Conservar al congelador *** a -18°

pasta de full 55% (farina de blat tou tipus "0", aigua, margarina (oli de llavors de gira-sol alt oleic, mantega de karité, aigua, emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos), sal, concentrat de suc de llimona, aroma natural), farina de blat maltada, sal, proteïnes de la llet, maltodextrina), farciment 45% (pernil cuit 19% (carn de porc, aigua, sal, midó de patata, sucre, dextrosa, fructosa, espècies (sàlvia, romaní, ceba, all, llorer, canyella, nou moscada), extractes d'espècies (romaní, cardamom, pebre), estabilitzant (carragenines), antioxidant (ascorbat de sodi), conservant (nitrit de sodi)), formatge Ricotta 7,6% (sèrum lacti dolç, nata prima, correctors de l'acidesa (àcid cítric, àcid làctic)), aigua, Mozzarella 4,9% (llet, sal, ferments làctics, quall microbià), formatge Fontal 2% (llet, sal, ferments làctics, quall animal), nata prima, salsa beixamel (aigua, sèrum lacti àcid en pols, farina de blat tou tipus "00", midó de blat de moro, mantega en pols (mantega, proteïnes de la llet, sèrum lacti àcid, lactosa), llet desnatada en pols, sal, sucre)).

Pot contenir: crustacisoupeixsoiamostassatramussos.

Nutri score D
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic1118 kJ699 kJ-
Valor Energètic Kcal268 kcal168 kcal8
Greixos17,0 g10.6 g15
dels quals saturats9,8 g6.1 g31
Hidrats de carboni19,0 g11.9 g5
dels quals sucres2,8 g1.8 g2
Fibra alimentària1,0 g0.6 g-
Proteïnes9,3 g5.8 g12
Sal0,50 g0.31 g5
Forn

Al forn: Preescalfeu a 200°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 35 min (forn convencional aprox. 45 min)

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mollusc