Pasta amb boles de carabassa farcides de gorgonzola, xampinyons i sàlvia fregida

Pasta amb boles de carabassa farcides de gorgonzola, xampinyons i sàlvia fregida

Dificultat
Temps de preparació: 50 min

Productes relacionats

  • 320 g de pasta
  • 400 g de carabassa (art. 8783)
  • 350 g de xampinyons laminats (art. 8786)
  • 80 g de parmesà
  • 60 g de gorgonzola
  • 3 cullerades de pa ratllat
  • 1 cullerada de ceba capolada (art. 8767)
  • 1 culleradeta de mescla mediterrània art. 11016)
  • 1 ou
  • 15 gr d’all capolat (art. 8771)
  • 12 - 15 fulles de sàlvia
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre
  1. Escalfa dues cullerades d’oli en una paella amb l’all i la carabassa. Salpebra al teu gust. Cou-lo durant 15 - 20 minuts. Si cal, afegeix una mica d’aigua. Quan la carabassa estigui tova, retira-la del foc i retira l’all. Tritura la carabassa en una tassa i fes-ne puré.
  2. Afegeix-hi el parmesà, l’ou lleugerament batut i el pa ratllat i mescla bé. Deixa reposar 10 minuts i talla el gorgonzola en daus. Forma mandonguilles amb les mans, farceix-les amb el formatge tallat i tanca-les. Ofega-les en una paella amb un rajolí d’oli durant un parell de minuts.
  3. En una altra paella, escalfa dues cullerades d’oli amb la ceba i el mix d’herbes mediterrànies. Afegeix els xampinyons i cuina’ls a foc mig 12 minuts. Mentrestant, bull la pasta en aigua amb sal. Escorre la pasta i afegeix els xampinyons.
  4. Ofega la pasta en la salsa, apaga el foc i afegeix les mandonguilles. Renta i eixuga les fulles de sàlvia i fregeix-les en una paella amb una cullerada d’oli.
  5. Serveix la pasta i afegeix les fulles de sàlvia fregides a cada plat.