Escalfa dues cullerades d’oli en una paella amb l’all i la carabassa. Salpebra al teu gust. Cou-lo durant 15 - 20 minuts. Si cal, afegeix una mica d’aigua. Quan la carabassa estigui tova, retira-la del foc i retira l’all. Tritura la carabassa en una tassa i fes-ne puré.
Afegeix-hi el parmesà, l’ou lleugerament batut i el pa ratllat i mescla bé. Deixa reposar 10 minuts i talla el gorgonzola en daus. Forma mandonguilles amb les mans, farceix-les amb el formatge tallat i tanca-les. Ofega-les en una paella amb un rajolí d’oli durant un parell de minuts.
En una altra paella, escalfa dues cullerades d’oli amb la ceba i el mix d’herbes mediterrànies. Afegeix els xampinyons i cuina’ls a foc mig 12 minuts. Mentrestant, bull la pasta en aigua amb sal. Escorre la pasta i afegeix els xampinyons.
Ofega la pasta en la salsa, apaga el foc i afegeix les mandonguilles. Renta i eixuga les fulles de sàlvia i fregeix-les en una paella amb una cullerada d’oli.
Serveix la pasta i afegeix les fulles de sàlvia fregides a cada plat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.