No tens productes al teu carretó
Pasta a la bolonyesa vegetariana
100 g de xampinyons laminats (art. 8736)
6 cullerades d'oli d'oliva verge
200 g verdura per a puré (art. 8907)
5 cullerades de ceba picada (art. 8767)
3 cullerades de salsa de tomàquet
1 cullerada de mel
75 g d'all picat (art. 8771)
120 g de llenties de pot
500¿g tomàquet trossejat (art. 8666)
300 ml de brou de verdures
200 g sofregit mediterrani (art. 8706)
1 cullerada de mescla mediterrània (art. 11016)
1 polsim de sal i pebre
100 g formatge dur Emmental
1. Col·loca els xampinyons en un recipient tapat a la nevera i deixa descongelar.
2. Una vegada descongelats, talla els xampinyons. Escalfa una cassola gran amb l'oli d'oliva i afegeix-hi la verdura per a puré, la ceba, els xampinyons i cou.
3. Afegeix la salsa de tomàquet i la mel removent amb freqüència durant 5 minuts i afegeix també l'all picat.
4. A continuació, afegeix les llenties, el tomàquet trossejat i el brou de verdures.
5. Porta a ebullició durant uns 20 minuts. Després de 15 minuts del temps de cocció, afegeix el sofregit mediterrani, la sal, el pebre i la mescla mediterrània.
6. En una altra cassola, bull la pasta fins a deixar-la al dente.
7. Ratlla el formatge i empolsa'l per sobre del teu plat de pasta.