Pastís monstruós

Pastís monstruós

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
Gaudeix cuinant aquest pastís tan esfereïdor i converteix-te en un amfitrió esborronador aquest Halloween!
  • 1 Pastís Maribo
  • 100 g de Fondant blanc
  • 1 llapis de sucre per a decorar pastissos
  • 200 g de gelatina

Descongelem lentament el pastís Maribo* a la nevera durant aproximadament 7 hores.

Per a preparar el fondant, hem d’empolsar una mica de sucre en pols a la nostra superfície de treball. Ho pastarem fins que tinguem una massa suau i elàstica. A continuació formem 4 fils molt prims (aprox. 20 cm de llarg). Del fondant restant, en tallem dues petites dents per a la boca del nostre pastís i enrotllem un fil el més llarg possible que després envoltarà el pastís complet.

Traiem el pastís descongelat de la nevera. Sobre el cos del pastís, col·loquem els quatre fils formant una teranyina i pintem un gran somriure amb el llapis de sucre blanc a la boca del pastís. Enganxem les dues dents amb una mica de sucre.

Ara col·loquem el fil més llarg en espiral, des de dins cap a fora, de manera que formem la teranyina. Per a una decoració perfecta, podem col·locar aranyes de joguina i un munt de gominoles aterridores. Estem segurs fascinarà a tots els nens, ja sigui per Halloween o a una festa d'aniversari súper aterridora!