Pastís d'escórpora amb salpicó de pop i mar

Pastís d'escórpora amb salpicó de pop i mar

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

  • ½ pastís d'escórpora (codi 8824)
  • 80 g de salsa rosa Ybarra
  • 100 g de pop cuit
  • 30 g de vinagre d'arròs
  • 20 g de mel
  • 30 g d'oli d'oliva verge
  • Un pessic de sal
  • 10 de cibulet
  • 10 torradetes
  • 1 gra d'all negre
  1. El dia anterior posa a descongelar el pop i 3 hores abans de la preparació, descongela el pastís d'escórpora.
  2. En un pot de vidre amb tapa afegeix vinagre i sal. Tanca-ho i agita-ho fins a diluir la sal per complet. Afegeix la mel i l'oli i torna a agitar fins a integrar tots els ingredients. Ja tens la vinagreta base llesta.
  3. Talla el pop a trossos petits i afegeix-los a la vinagreta, barrejant amb una cullera.
  4. Per al muntatge: Pinta la superfície de la torradeta amb l'all negre, col·loca les torradetes sobre el plat i posa trossos del pastís d'escórpora al damunt. Amb dues culleres posa un punt generós de salsa rosa sobre l'escórpora. Finalitza amb un topping del salpicó de pop escorregut. Decora amb cibulet tallat.