No tens productes al teu carretó
Pastís de gofres d'espinacs i salmó
Treu els espinacs i deixa-ho descongelar en un bol.
Una vegada descongelats, col·loca-ho amb una mica de llet en un recipient i fes un puré el més fi possible amb una batedora.
Barreja la resta d’ingredients per a fer els gofres amb el puré d'espinacs, fins que tinguis una massa suau.
Cou-ho en una planxa per a gofres en forma de cor i deixa-ho refredar. Mentrestant, deixa que el salmó es vagi descongelant.5. Per a la crema, barreja el formatge amb 4 cullerades d'herbes mediterrànies i assaona amb sal i pebre.
Col·loca el primer gofre en un plat o suport per a pastissos i unta el formatge crema amb una cullera. Estén dues rodanxes de salmó sobre del gofre i empolsa-hi una mica d'herbes mediterrànies al mig.
Posa el següent gofre damunt i, de nou, cobreix amb el formatge i el salmó. Continua apilant fins que el pastís tingui la mida que vulguis.
Estén el formatge sobre l'últim gofre i col·loca el salmó al mig. Tira una miqueta més d'herbes al voltant i decora-ho amb les herbes fresques. Deixa-ho refredar una mica i… a dinar!