Pastís de fruites del bosc amb profiteroles

Pastís de fruites del bosc amb profiteroles

Dificultat
Temps de preparació: 40 min
Una recepta molt dolça per gaudir en companyia
  • 200 g nabius (art. 10852)
  • 200 g altres fruits del bosc
  • 1 ut. Massa de pasta de full (art. 15853)
  • 50 g sucre
  • 30 uts. Mini profiterols de nata (art. 0904)
  • 200 g gelat de xocolata (art. 11071)
  • 100 ml llet d'ametlles
  • Opcional: suc de fruites vermelles
  1. Descongela els nabius durant la nit a la nevera. Amb una batedora, bat els nabius per reservar el suc.
  2. Descongela la massa de pasta de full i estén-la en una superfície enfarinada.
  3. Greixar i enfarinar un motlle de pastís de 26 cm i cobrir-ho amb la massa de pasta de full.
  4. En cas necessari, afegeix suc de fruites vermelles al suc obtingut prèviament fins a obtenir 250 ml. Afegeix el sucre i porta a ebullició, remenant constantment. .Reparteix els profiterols congelats sobre els fruits del bosc.
  5. Deixa el pastís a la nevera durant 4 hores.
  6. Aproximadament 20 minuts abans de servir el pastís, barreja el gelat de xocolata amb la llet d'ametlles i serveix com a acompanyament per al pastís.