Descongela els nabius durant la nit a la nevera. Amb una batedora, bat els nabius per reservar el suc.
Descongela la massa de pasta de full i estén-la en una superfície enfarinada.
Greixar i enfarinar un motlle de pastís de 26 cm i cobrir-ho amb la massa de pasta de full.
En cas necessari, afegeix suc de fruites vermelles al suc obtingut prèviament fins a obtenir 250 ml. Afegeix el sucre i porta a ebullició, remenant constantment. .Reparteix els profiterols congelats sobre els fruits del bosc.
Deixa el pastís a la nevera durant 4 hores.
Aproximadament 20 minuts abans de servir el pastís, barreja el gelat de xocolata amb la llet d'ametlles i serveix com a acompanyament per al pastís.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.