No tens productes al teu carretó
Pastís de figues amb gelat de Vainilla & Macadàmia
• 2 Croissants francesos de mantega (art. 0918)
• 4 figues
• 50 cl de vi de Porto
• 1 culleradeta de canyella
• 1 culleradeta de clau mòlt
• 1 culleradeta de beina de vainilla
• 30 g de mantega
• 100 g de sucre
• 4 cullerades de farina
• 2 cullerades de sucre morè
• 100 ml d'aigua
• 20 g de cacau en pols
• 50 g de xocolata negra picada
• Flors de lavanda comestibles per a decoració
• 4 boles de gelat de Vainilla & Macadàmia
Descongelem els croissants.
Rentem les figues i les tallem a rodanxes d'aproximadament 5 mm i les marinem amb el vi de Porto, canyella, clau i vainilla.
Untem amb mantega el motlle de pastís (Ø 20 cm) i empolsem el sucre de manera uniforme. Distribuïm la mescla que hem fet amb les figues en el motlle i escalfem el forn a 200ºC (part superior).
Sobre una superfície enfarinada, despleguem els croissants i amb un corró els aplanem. Hem d'aconseguir una massa d'aproximadament 5-7 mm. Cobrim els motlles pressionant lleugerament i ho enfornem durant 20 min.
Mentrestant, bullim aigua amb el sucre morè i el cacau en pols, fins a aconseguir una crema de cobertura uniforme.
Esquitxem els pastissos amb la cobertura i decorem amb flors de lavanda. Afegim unes boles de gelat de Vainilla & Macadàmia com a presentació final.