Panqueques d'ós

Panqueques d'ós

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
Aquesta recepta tan fàcil i divertida no deixarà indiferent a ningú!
  • 6 Panqueques (Art. 6857)
  • 1 Plàtan
  • 5 g de Coco en pols
  • 10 g Mantega d'avellana o crema de xocolata
  • 6 Fulles de menta
  • 18 Nabius (Art. 0803)

Col·loca les panqueques congelades en una paella antiadherent i escalfa-les durant aproximadament 1 ½ minut a foc mitjà, voltejant-les de tant en tant.

Talla el plàtan a rodanxes fines i talla els ulls i la boca per a l'ós.

Talla orelles petites per als óssos d'una panqueque.

Unta les panqueques amb mantega d'avellanes (o crema de xocolata, el que més t'agradi!) i col·loca els plàtans perquè formin una cara. Acaba el rostre amb el coco en pols i els nabius.

Finalment, decora una mica el plat amb els nabius i les fulles de menta.