Paella de pollastre amb verdures

Paella de pollastre amb verdures

ES1606
1606
Disponible
11,80 €

1000 g (Preu per Kg 11.80 €)

Nutri score A

Saborosa combinació de trossets de pit de pollastre rostit amb tascons de patata i verdures (pebrot, bròquil i ceba rostida). Una recepta sana i molt saborosa, llesta per a escalfar, preferentment a la paella.

Descripció Tècnica:

Trossos de filet de pit de pollastre cuit, assaonat 16% amb tascons de patata amb pell fregits 27%, acompanyat de verdura 53%, amb un toc d'espècies picants. Producte ultracongelat.

Conservació:

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Distribuïdor:

www.bofrost.com * bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Barreja de verdura 52,3% (pebrot, bròquil, ceba), patata fregida 27% (patata, conté oli de gira-sol i/o oli de colza, xarop de glucosa, sucre), trossos de rellom de pollastre assaonat i cuit 16% (filet de rellom de pollastre 15,3%, oli de palma, sal, dextrosa), conté oli de gira-sol i/o oli de colza, sal, sucre, espècies (pebre vermell, all, pebre de caiena, api bord, xirivies, pastanaga, cúrcuma, pebre negre, clau, llorer), midó de blat de moro modificat, greixos vegetals (palmera, coco), maltodextrina, cep en pols, julivert.

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic414 kJ
Valor Energètic Kcal99 kcal
Greixos4,1 g
dels quals saturats0,7 g
Hidrats de carboni8,3 g
dels quals sucres3,0 g
Fibra alimentària2,2 g
Proteïnes6,1 g
Sal0,7 g
Paella
Microones

A la paella:
Aboqueu el saltat de pollastre i patates sense descongelar en una paella calenta i antiadherent i escalfeu-lo aprox. 10 min. En la preparació de 500 g es redueix el temps de preparació a uns 7 min. Durant la preparació gireu-lo diverses vegades.

Al microones:
Poseu el saltat de pollastre i patates en un plat apte per al microones i escalfeu-lo tapat aprox. 3 min a 600 W. Remeneu-lo breument i escalfeu-lo una altra vegada amb tapa aprox. 3 min.

El producte no conté:

  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis
  • Peix
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc