24 hores abans de preparar la recepta posa a descongelar l'espatlla de garrí.
Posa l'espatlla en una safata i introdueix-la en el forn durant 50 minuts a 200ºC amb aigua.
Una vegada transcorregut el temps talla un tros d'aproximadament 500 g i reserva-ho.
En una paella amb oli, salta durant 3 minuts a foc mitjà–alt la pastanaga i la col xinesa tallada a tires de 5 cm. Passat el temps, reserva en un bol.
Trosseja l'espatlla de garrí a tires.
A la paella anterior posa a escalfar la soia i afegeix el sucre moreno. Remou fins a diluir i agrega les tires de garrí. Afegeix les verdures del bol i apaga el foc. Remou i reserva.
Obre el pa Bao per la meitat i farceix amb la mescla. Afegeix un punt de salsa gautxa i tapa amb la part superior del pa. Decora la part superior amb salsa gautxa.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.