Pa Bao de garrí rostit amb vinagreta de gautxa

Pa Bao de garrí rostit amb vinagreta de gautxa

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

1100 g (Preu per Kg 30.86 €)

1100 g (Preu per Kg 30.86 €)

33,95 €

Cod. 6394

  • 500 g d'espatlla de garrí (codi 6394)
  • 50 ml d'aigua
  • 100 g de salsa gautxa Ybarra
  • 10 uni. de pa Bao bullit
  • 50 g de soia
  • 50 g de sucre moreno
  • 70 g de col xinesa
  • 70 g de pastanaga
  • 40 g d'oli d'oliva verge Ybarra
  1. 24 hores abans de preparar la recepta posa a descongelar l'espatlla de garrí.
  2. Posa l'espatlla en una safata i introdueix-la en el forn durant 50 minuts a 200ºC amb aigua.
  3. Una vegada transcorregut el temps talla un tros d'aproximadament 500 g i reserva-ho.
  4. En una paella amb oli, salta durant 3 minuts a foc mitjà–alt la pastanaga i la col xinesa tallada a tires de 5 cm. Passat el temps, reserva en un bol.
  5. Trosseja l'espatlla de garrí a tires.
  6. A la paella anterior posa a escalfar la soia i afegeix el sucre moreno. Remou fins a diluir i agrega les tires de garrí. Afegeix les verdures del bol i apaga el foc. Remou i reserva.
  7. Obre el pa Bao per la meitat i farceix amb la mescla. Afegeix un punt de salsa gautxa i tapa amb la part superior del pa. Decora la part superior amb salsa gautxa.