Ous ferrats a l¿estil camperol

Ous ferrats a l¿estil camperol

Dificultat
¡Disfruta de esta tradicional receta llena de sabor!

Per a 4 persones:

  • 200 ml nata
  • 150 g Blat de moro extradolç 
  • 1 pessic de sal, pebre, nou moscada
  • 150 g Cheddar ratllat
  • 8 Röstis de patata (art. 0611)
  • 12 rodanxes de bacó
  • 800 g xampinyons laminats (art. 8786)
  • 2 cullerades de Ceba picada (art. 767)
  • 1 polsim de sal, pebre
  • 2 cullerades d’herbes aromàtiques Mediterrània (art.11016)
  • 8 ous
  • 1 pessic de sal i pebre

Preescalfa el forn a 200 °C. Escalfa la nata en una olla mitjana. Cou el blat de moro amb la nata i afegeix-hi un xic de sal, pebre i nou moscada. Tritura lleument i incorpora el formatge Cheddar. Fregeix les patates en una paella durant uns 7 minuts. Mentrestant, fregeix el bacó en una paella antiadherent fins que quedi cruixent i escorre-ho sobre paper de cuina. Cuina els xampinyons amb l’oli sobrant fins que s’evapori l’aigua. Seguidament afegeix les cebes i sofregeix-les fins que adquireixin un to torrat. Salpebra i afegeix les herbes aromàtiques. Prepara els ous en una altra paella antiadherent i salpebra. A l’hora de servir, tingues en compte que els xampinyons estiguin damunt de les patates. Col·loca el bacó, els ous ferrats i afegeix el dip de blat de moro a part.