Posa en un cassó 3 ous frescos, afegeix l'aigua i a partir de que bulli 10 minuts. Passat el temps treu-los i deixa que es refredi una mica l'aigua. Torna'ls a ficar i amb una cullera dona-li diversos cops (veuràs que fàcil es pelen)
En un bol barreja la maionesa, tomàquet fregit, quètxup, sal i el suc de mitja mandarina, reserva en fred la salsa resultant anomenada còctel.
En un bol trenca amb una vareta el rovell d'ou i clara cuita, afegeix la salsa còctel, el cebollí i els filets de tonyina esmollats en trossos grans amb la mà. Finalment, afegeix unes gotes de l'oli de la conserva. Mescla amb una cullera i integra tots els ingredients.
Part els ous cuits per la meitat, lleva-li la gemma i emplena cada meitat amb la mescla anterior. Torna a unir cada meitat formant un ou cuit sencer.
Passa'ls per la beixamel i arrebossa'ls amb els flocs de blat de moro. Acaba amb la mà donant-li la forma d'ou.
En un plat posa les fulles de roure i sobre aquests els dos ous farcits, de manera que sembli un niu amb els seus dos ous.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.